Anyone else getting automatically logged off SI

transcend2007

Elite
SI Founding Member
Joined
Aug 20, 2012
Messages
3,135
Reaction score
2,515
Points
193
I have been getting logged off SI the past few days. It normally happens when I click on a forum to enter. It's an automatic system generated thing. Then I have to re-enter my user name and passord and it logs right back in and I am allowed entry into the form.

It never happened before this week. Now it happens all the time.

Anyone else experiencing this?
 

mistah187

Elite
SI Founding Member
Joined
Nov 17, 2012
Messages
1,286
Reaction score
260
Points
0
not here. sorry ur havin troubles. boo
 

AlphaD

Elite
SI Founding Member
Joined
Nov 15, 2012
Messages
8,087
Reaction score
3,320
Points
238
Yeah brother it was happening to me since last night at 4pm....just got back on an hour ago.....It kept timing my connection out. Funny thing is.....now it is doing it to me at TID???? So POB brother sorry if haven't responded to you over there!
 

gymrat827

Elite
SI Founding Member
Joined
Dec 16, 2011
Messages
6,774
Reaction score
1,851
Points
198
no problems on my end.
 

JOMO

Elite
SI Founding Member
Joined
May 4, 2012
Messages
2,229
Reaction score
185
Points
63
This has happened to me on and off recently also.
 

Curiosity

Senior Member
SI Founding Member
Joined
May 16, 2012
Messages
500
Reaction score
3
Points
18
I've been on all day today with no issues
 

PillarofBalance

Elite
SI Founding Member
Joined
Feb 6, 2012
Messages
20,413
Reaction score
18,125
Points
0
Yeah brother it was happening to me since last night at 4pm....just got back on an hour ago.....It kept timing my connection out. Funny thing is.....now it is doing it to me at TID???? So POB brother sorry if haven't responded to you over there!

You're here so no need to
 

transcend2007

Elite
SI Founding Member
Joined
Aug 20, 2012
Messages
3,135
Reaction score
2,515
Points
193
Thanks fellas. I was starting to think the admins were trying to tell me Tran your hangin out too long here.....mossy on and get some work done.

But, I end spending even more time with the additional logging back on.....lol
 

PFM

Elite
SI Founding Member
Joined
Apr 2, 2012
Messages
2,854
Reaction score
744
Points
0
I am getting bumped several times a day.

Must only happen to MFer's with big dicks.
 

BigGameHunter

Veteran
SI Founding Member
Joined
Sep 15, 2012
Messages
5,977
Reaction score
6,729
Points
283
No problems here it did happen alot to me this summer at TID though
 
Joined
Nov 18, 2012
Messages
42
Reaction score
0
Points
0
I have been getting logged off SI the past few days. It normally happens when I click on a forum to enter. It's an automatic system generated thing. Then I have to re-enter my user name and passord and it logs right back in and I am allowed entry into the form.

It never happened before this week. Now it happens all the time.

Anyone else experiencing this?

Yes, its been happening to me as well. I thought it was my tablet. Tablets dont always jive well with these forums. Although ive experienced no other problems at SI. I dont have to log back in because i have my username and psswrd stored so mine just comes back up. But i agree with you, about 4 days this has been going on.
 

transcend2007

Elite
SI Founding Member
Joined
Aug 20, 2012
Messages
3,135
Reaction score
2,515
Points
193
I have noticed that entering some forms create the log off more than others....that may be a consideration also.
 

g0re

Elite
SI Founding Member
Joined
Oct 29, 2012
Messages
862
Reaction score
9
Points
0
Yes, its been happening to me as well. I thought it was my tablet. Tablets dont always jive well with these forums. Although ive experienced no other problems at SI. I dont have to log back in because i have my username and psswrd stored so mine just comes back up. But i agree with you, about 4 days this has been going on.

Tapatalk works very well to browse forums on tablets and phones, also u can get pm notifications, and also when someone responds to a thread you subscribed to
 

mugzy

Administrator
Joined
Sep 24, 2011
Messages
3,996
Reaction score
3,276
Points
193
Seems its happens to some and not others hence if it was a forum issue it would happen to everybody. Im guessing there was a browser update or change to whatever browser you use to view the forum. Have you treid another browser to verify?
 

transcend2007

Elite
SI Founding Member
Joined
Aug 20, 2012
Messages
3,135
Reaction score
2,515
Points
193
I changed browsers from IE (older version that came with AOL) to Firefox. I have not been logged off since.

Clearly a different browsers will solve the problem.
 
Top